Про передачу ділянки теплових мереж від ТК-6.29 до зовнішньої поверхні адміністративної будівлі по вул. Чумаченка, 32 в господарське відання КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”

від 20.01.2022. Дата оприлюднення 20.01.2022

Керуючись ст. 59, ст. 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, ст. 136, ст. 137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району та КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:
1. Вилучити з оперативного управління районної адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району та передати в господарське відання КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” ділянку теплових мереж від ТК-6.29 до зовнішньої поверхні адміністративної будівлі по вул. Чумаченка, 32 вартістю 471718,00 грн., визначеною шляхом проведення незалежної оцінки.

2. Доручити районній адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району передати, а КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” прийняти в господарське відання майно, зазначене в пункті 1 рішення.

3. Зобов’язати КОНЦЕРН “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” надати до департаменту комунальної власності та приватизації міської ради інформацію про виконання пункту 2 рішення.

4. Контроль за виконання даного рішення покласти на заступника  міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора Гординського.

 

Секретар міської ради                                                            Анатолій КУРТЄВ


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради
“Про передачу ділянки теплових мереж від ТК-6.29 до зовнішньої поверхні адміністративної будівлі по
вул. Чумаченка, 32 в господарське відання КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Комунарському району щодо передачі в господарське відання КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” ділянки теплових мереж від ТК-6.29 до зовнішньої поверхні адміністративної будівлі по вул. Чумаченка, 32.

Для належного утримання та подальшого обслуговування теплових мереж, враховуючи згоду КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” та висновок департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради, департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради  підготовлено відповідний проєкт рішення виконкому міської ради “Про передачу ділянки теплових мереж від ТК-6.29 до зовнішньої поверхні адміністративної будівлі по вул. Чумаченка, 32 в господарське відання КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”, який вноситься на засідання виконавчого комітету Запорізької міської ради.

 

Директор департаменту
комунальної власності та
приватизації міської ради                                   Олександр ЗАБУТНИЙ