Про відведення та надання у постійне користування департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради земельної ділянки по вул.Космічній, в районі житлового будинку №104а для розташування спортивної споруди зі штучним льодом

Рішення міської ради №7 від 04.02.2022. Дата оприлюднення 04.02.2022

              Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Космічній, в районі житлового будинку № 104а, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України та враховуючи рішення міської ради від 26.01.2022 № 66/7 «Про надання дозволу департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Космічній, в районі житлового будинку № 104а для розташування спортивної споруди зі штучним льодом», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

              1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Космічній, в районі житлового будинку № 104а  департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради.

              2.  Встановити межі та затвердити розмір земельної ділянки площею 0,2764 га по вул. Космічній, в районі житлового будинку № 104а згідно з планом, що додається до проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

              3. Надати у постійне користування департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради земельну ділянку (кадастровий номер 2310100000:03:022:0149) площею 0,2764 га (землі рекреаційного призначення; для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту) по вул.Космічній, в районі житлового будинку № 104а для розташування спортивної будівлі зі штучним льодом за рахунок земель Запорізької міської ради.

              4.  Зобов’язати департамент спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради:

              4.1. Після прийняття даного рішення здійснити державну реєстрацію права постійного користування на земельну ділянку в установленому законодавством порядку.

              4.2. Надіслати копію Витягу з державного реєстру речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень на адресу міської ради.

              4.3.  Надати у встановлений законодавством строк копію право-встановлюючого документу на землю відповідному податковому органу.

              4.4. У випадку будь-яких змін щодо статусу, назви, місцезнаходження юридичної особи або належності об’єкта протягом місяця звернутися для переоформлення земельної ділянки в установленому законодавством порядку.

              4.5. Виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог ст. 96 Земельного кодексу України.

              4.6. Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням та з урахуванням наявних обмежень, викладених у листі департаменту архітектури та містобудування міської ради.

              4.7. Не допускати самовільного будівництва на наданій у постійне користування земельній ділянці.

              4.8. Не забудовувати та не засаджувати багаторічними насадженнями охоронні зони існуючих інженерних мереж.

              4.9. Приступити до використання земельної ділянки після встановлення її меж в натурі (на місцевості) та одержання документів, що посвідчують право на неї.

              4.10. У випадку виникнення необхідності видалення зелених насаджень на земельній ділянці звернутися до уповноваженого органу для отримання спеціального дозволу в установленому порядку.

              5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

 

 

Секретар міської ради                                                           Анатолій КУРТЄВ