Про організацію діяльності комунального підприємства «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради

від 11.02.2022. Дата оприлюднення 11.02.2022

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» для виконання статутної діяльності комунального підприємства «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Дозволити комунальному підприємству «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради спрямувати кошти у розмірі 130571,0 (сто тридцять тисяч п’ятсот сімдесят одна) грн. на здійснення поточної діяльності підприємства.

2. Доручити комунальному підприємству «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради надати звіт про використання зазначених коштів до департаменту економічного розвитку міської ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Константинова.

 

Секретар міської ради                                                           Анатолій КУРТЄВ


Пояснювальна записка

до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про організацію діяльності комунального підприємства «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради

 

До департаменту економічного розвитку Запорізької міської ради звернулося КП «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради з пропозицією дозволити використати залишки коштів у розмірі 130571,0 грн., які знаходяться на розрахункових рахунках, для здійснення поточної діяльності підприємства.

Кошти планується спрямувати на погодження розроблених проєктів схем розміщення об'єктів торгівлі на ярмарках у місті необхідно сплатити послуги з обстеження з виїздом на місце території або окремих ділянок автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів, на яких планується розміщення об’єктів дорожнього сервісу, малих архітектурних форм; ділянок вулично-дорожньої мережі, на яких планується відкриття нових або перегляд діючих маршрутів руху транспортних засобів, залучених до перевезення пасажирів та забезпечення виплати заробітної плати з нарахуванням працівникам підприємства тощо.

Прийняття цього проєкту рішення не потребує додаткових витрат з бюджету Запорізької міської територіальної громади.

 

Директор департаменту економічного
розвитку Запорізької міської ради                                                  Наталія НОВАК