Про надання фінансової допомоги

від 16.02.2022. Дата оприлюднення 16.02.2022

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з рішенням Запорізької міської ради від 30.03.2016 №27 «Про надання дозволу підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади міста» (зі змінами), розглянувши звернення комунального підприємства «Управління капітального будівництва» про надання безповоротної фінансової допомоги, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Доручити комунальному підприємству «Градпроект» за рахунок прибутку, одержаного від фінансово-господарської діяльності підприємства, надати безповоротну фінансову допомогу в сумі 390 000,0 (триста дев’яносто тисяч) грн. комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» для здійснення поточної діяльності підприємства.

2. Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» надати звіт щодо використання коштів безповоротної фінансової допомоги департаменту економічного розвитку Запорізької міської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно розподілу обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючим справами виконавчого комітету Запорізької міської ради.

 

 

Секретар міської ради                                                         Анатолій КУРТЄВ


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

 проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради  «Про надання фінансової допомоги»

 

У зв’язку з  реорганізацією та значним скороченням штату комунального підприємства «Управління капітального будівництва» міської ради, виникла потреба у додаткових коштів  на  виплати компенсації та вихідної допомоги працівникам підприємства, що підлягають скороченню.

З цією метою даним проєктом рішення виконавчого комітету пропонується  надати  КП «Управління капітального будівництва» безповоротну фінансову допомогу у розмірі  390,0 тис.грн за рахунок прибутку, одержаного від фінансово-господарської діяльності КП «Градпроект».

 

Директор департаменту
економічного розвитку
Запорізької міської ради                                                           Наталія НОВАК