Про надання департаменту освіти і науки Запорізької міської ради дозволу на порушення об’єкту благоустрою за адресою: м. Запоріжжя, вул. Центральна, 8-А

Рішення виконавчого комітету №103/22 від 23.02.2022. Дата оприлюднення 11.03.2022

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», відповідно до Типового порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013 № 870, розглянувши заяву департамента освіти і науки Запорізької міської ради щодо надання дозволу на порушення об’єкта благоустрою території Запорізького навчально-виховного комплексу № 111 Запорізької міської ради за адресою: м. Запоріжжя, вул. Центральна, 8-А, з метою проведення ремонту та/або улаштування майданчиків для паркування транспортних засобів, спортивних, дитячих та інших майданчиків, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати департаменту освіти і науки Запорізької міської ради дозвіл на порушення об’єкта благоустрою території Запорізького навчально-виховного комплексу № 111 Запорізької міської ради за адресою: м. Запоріжжя, вул. Центральна, 8-А, з метою проведення ремонту та/або улаштування майданчиків для паркування транспортних засобів, спортивних, дитячих та інших майданчиків.

2. Встановити термін дії дозволу строком на три місяці з дати набрання чинності цим рішенням.

3. Відповідальність за проведення робіт покласти на департамент освіти і науки Запорізької міської ради.

4. Зобов’язати департамент освіти і науки Запорізької міської ради власними силами привести об’єкт благоустрою у належний стан після закінчення проведення земляних та/або ремонтних робіт.

5. Рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Константинова.

 

Секретар міської ради                                                              Анатолій КУРТЄВ