Про надання КНП «ЦПМСД «СІМЕЙНИЙ ЛІКАР» Широківської сільської ради ЗР РО дозволу на порушення об’єкту благоустрою за адресою: м. Запоріжжя, вул. Істоміна, біля буд. 8

Рішення виконавчого комітету №103/24 від 23.02.2022. Дата оприлюднення 11.03.2022

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», відповідно до Типового порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013 № 870, розглянувши заяву КНП «ЦПМСД «СІМЕЙНИЙ ЛІКАР» Широківської сільської ради ЗР РО щодо надання дозволу на порушення об’єкту благоустрою території загального користування за адресою: м. Запоріжжя, вул. Істоміна, біля буд. 8, з метою проведення земляних або монтажних робіт, не пов’язаних з прокладенням, перекладенням, ремонтом інженерних мереж і споруд; робіт, пов’язаних з порушенням благоустрою об’єктів зеленого господарства, установлення нових, відновлення, ремонту та заміни існуючих малих архітектурних форм, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати КНП «ЦПМСД «СІМЕЙНИЙ ЛІКАР» Широківської сільської ради ЗР РО  дозвіл на порушення об’єкту благоустрою території загального користування за адресою: м. Запоріжжя, вул. Істоміна, біля буд. 8, з метою проведення земляних або монтажних робіт, не пов’язаних з прокладенням, перекладенням, ремонтом інженерних мереж і споруд; робіт, пов’язаних з порушенням благоустрою об’єктів зеленого господарства, установлення нових, відновлення, ремонту та заміни існуючих малих архітектурних форм.

2. Встановити термін дії дозволу строком на шість місяців з дати набрання чинності цим рішенням.

3. Відповідальність за проведення робіт покласти на КНП «ЦПМСД «СІМЕЙНИЙ ЛІКАР» Широківської сільської ради ЗР РО.

4. Зобов’язати КНП «ЦПМСД «СІМЕЙНИЙ ЛІКАР» Широківської сільської ради ЗР РО власними силами привести об’єкт благоустрою у належний стан після закінчення проведення земляних та/або ремонтних робіт.

5. Рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Константинова.

 

Секретар міської ради                                                              Анатолій КУРТЄВ