Про позбавлення звання «Почесний громадянин міста Запоріжжя» Короленка В.Д.

Рішення міської ради №142 від 07.12.2022. Дата оприлюднення 30.12.2022

           Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування», Положенням про звання «Почесний громадянин міста Запоріжжя» затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 23.04.2014 №57 «Про затвердження Положення про звання «Почесний громадянин міста Запоріжжя» зі змінами, згідно пункту 3.2. Положення про звання «Почесний громадянин міста Запоріжжя», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Позбавити Короленка Віктора Дмитровича звання «Почесний громадянин міста Запоріжжя».

           2. Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 28.08.2014 №322/2 «Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста  Запоріжжя» Короленку В.Д.» вважати таким, що втратило чинність.

           3. Внести зміни до рішення Запорізької міської ради від 26.08.2015 №55 «Про присвоєння звання Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Запоріжжя», виключивши наступний абзац: «- за вагомий внесок у патріотичне виховання молоді, активну роботу для збереження і зміцнення єдності і згуртованості ветеранського руху в Україні – КОРОЛЕНКУ Віктору Дмитровичу, голові ради Запорізької міської організації ветеранів України;».

           4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції Корольова О.М.

 

 

Секретар міської ради                                                         Анатолій КУРТЄВ