Про внесення змін до розпорядження міського голови від 07.11.2022 №271р «Про створення робочої групи для проведення перевірки фінансово-господарської діяльності комунального підприємства «Запоріжринок»

Розпорядження міського голови №5р від 06.01.2023. Дата оприлюднення 13.01.2023

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з кадровими змінами у апараті Запорізької міської ради і виконавчому комітеті Запорізької міської ради, виконавчих органах Запорізької міської ради,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1.Внести зміни у додаток до розпорядження міського голови від 07.11.2022 № 271р «Про створення робочої групи для проведення перевірки фінансово-господарської діяльності комунального підприємства «Запоріжринок», а саме:

1.1. Вивести зі складу Робочої групи Вагіс Ольгу Анатоліївну – директора департаменту фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради, Махсму Степана Григоровича – радника міського голови (за згодою).

1.2. Замість слів «Мила Наталя Анатоліївна – директор департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради» читати «Мила Наталя Анатоліївна – директор департаменту адміністративних послуг Запорізької міської ради».

1.3. Замість слів «Дмитриєв Дмитро Євгенович – начальник відділу з питань оренди та контролю договірних відносин з питань приватизації та оренди департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради» читати «Димитрієв Дмитро Євгенович - начальник відділу з питань оренди та контролю договірних відносин з питань приватизації та оренди департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради».

1.4. Замість слів «Міхайловський Андрій Сергійович – начальник відділу з питань цивільно-правових відносин управління з питань правового забезпечення роботи галузей міського господарства департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради» читати «Михайловський Андрій Сергійович – начальник відділу з питань цивільно-правових відносин управління з питань правового забезпечення роботи галузей міського господарства департаменту правового забезпечення Запорізької міської ради».

2. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

Секретар міської ради                                         Анатолій КУРТЄВ