Про здійснення закупівель палива для потреб оборони міста

Розпорядження міського голови №71р від 02.03.2022. Дата оприлюднення 07.02.2023

З метою спрощення та оперативного здійснення закупівлі палива, необхідного для забезпечення потреб оборони міста в умовах воєнного стану, керуючись Указом  Президента України від 24.02.2022 №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», Законами України «Про правовий режим воєнного стану», «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання протоколу засідання Місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Запоріжжя №11 від 28.02.2022, та враховуючи положення Постанови Кабінету Міністрів від 28.02.2022  № 169 «Деякі питання здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану» 

1. Запорізькому комунальному підприємству міського електричного транспорту «Запоріжелектротранс» на період дії правового режиму воєнного стану в Україні:

1.1. При закупівлі дизельного палива та бензину, необхідних для забезпечення обороноздатності міста, застосовувати спрощений відбір постачальників без застосування електронної системи закупівель, за погодженням переліків та обсягів таких закупівель з органом управління майном.

1.2. Під час здійснення закупівель із застосуванням спрощеного відбору, відповідно до Закону України “Про публічні закупівлі” дотримуватися принципів здійснення публічних закупівель та забезпечувати оприлюднення укладеного договору в електронній системі закупівель протягом п’яти робочих днів після його підписання. Зазначений строк продовжується на час неналежного функціонування електронної системи закупівель, підтверджений її адміністратором.  

3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

Секретар міської ради                                                                Анатолій Куртєв