Про внесення змін до розпорядження міського голови від 06.11.2020 № 221р

Розпорядження міського голови №260р від 24.10.2022. Дата оприлюднення 14.02.2023

Внести зміни до розпорядження міського голови від 06.11.2020 № 221 р «Про затвердження Інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію у Запорізькій міській раді та її  виконавчому комітеті», а саме:

1. У тексті Інструкції в усіх відмінках слова «загальний відділ виконавчого комітету міської ради» замінено словами «відділ діловодства депатаменту (апарату) виконавчого комітету міської ради (далі – відділ діловодства)».

2. У тексті Інструкції в усіх відмінках слова «сектор з реєстрації та обробки кореспонденції загального відділу виконавчого комітету міської ради» замінено словами «сектор реєстрації та обробки кореспонденції відділу діловодства депатаменту (апарату) виконавчого комітету міської ради».

3. Абзац сьомий пункту 3 загальної частини викласти в такій редакції: «До складу комісії з питань роботи із службовою інформацією виконкому ради включаються працівники структурних підрозділів виконкому ради: департаменту (апарату) виконавчого комітету міської ради, відділу взаємодії з правоохоронними органами, сектору мобілізаційної роботи, а також представник департаменту правового забезпечення міської ради, архівного управління міської ради».

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконкому ради Олександра ГОЛТВЕНКА.

 

Секретар міської ради                                                   Анатолій КУРТЄВ