Про внесення змін до статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ ЛІНІЙНЕ УПРАВЛІННЯ АВТОМОБІЛЬНИХ ШЛЯХІВ», затвердженого розпорядженням міського голови від 07.10.2021 №167р «Про затвердження змін до статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ ЛІНІЙНЕ УПРАВЛІННЯ АВТОМОБІЛЬНИХ ШЛЯХІВ», викладених у новій редакції статуту»

Рішення міської ради №54 від 17.03.2023. Дата оприлюднення 23.03.2023

         Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», Господарським кодексом України, з метою зміни органу управління майном підприємства, приведення статуту у відповідність до вимог чинного законодавства України, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Внести зміни до статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ ЛІНІЙНЕ УПРАВЛІННЯ АВТОМОБІЛЬНИХ ШЛЯХІВ», затвердженого розпорядженням міського голови від 07.10.2021 №167р «Про затвердження змін до статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ ЛІНІЙНЕ УПРАВЛІННЯ АВТОМОБІЛЬНИХ ШЛЯХІВ», викладених у новій редакції статуту», виклавши його в новій редакції (додається).

         2. КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ ЛІНІЙНЕ УПРАВЛІННЯ АВТОМОБІЛЬНИХ ШЛЯХІВ» забезпечити в установленому законодавством порядку державну реєстрацію змін до статуту.

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Степана МАХСМУ та на постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Олексій БАСОВ).

 

 

 

Секретар міської ради                                                            Анатолій КУРТЄВ

 

Копії документа для завантаження