Про визначення відповідальних осіб за моніторинг споживання енергоресурсів у виконавчому комітеті Запорізької міської ради

Розпорядження міського голови №77р від 27.03.2023. Дата оприлюднення 31.03.2023

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про енергетичну ефективність», на виконання розпорядження міського голови від 12.01.2023 № 12р «Про запровадження системи моніторингу споживання енергоресурсів на об’єктах комунальної власності», відповідно до рішення Запорізької міської ради від 24.06.2020 №35 «Про приєднання до Європейської ініціативи «Угода мерів щодо Клімату та Енергії», з метою підвищення рівня ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів на об’єктах комунальної власності та зменшення видатків з бюджету Запорізької міської територіальної громади на оплату енергоресурсів,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Призначити у виконавчому комітеті Запорізької міської ради відповідальною за моніторинг споживання енергоресурсів за допомогою постійно діючої онлайн автоматизованої інформаційної системи моніторингу споживання паливно-енергетичних ресурсів ОЛІНКЕВИЧ Дар’ю Володимирівну - завідувача сектору адміністративно-господарського забезпечення департаменту (апарату) виконавчого комітету Запорізької міської ради.

2. На період відсутності відповідальної особи виконання обов’язків покласти на СКОРІНУ Анастасію Олегівну - головного спеціаліста сектору адміністративно-господарського забезпечення департаменту (апарату) виконавчого комітету Запорізької міської ради.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на директора департаменту (апарату) виконавчого комітету Запорізької міської ради Федора ЦАПІЯ.

 

Секретар міської ради                                                              Анатолій КУРТЄВ