Про внесення змін до розпорядження міського голови від 04.10.2021 №165р «Про організацію проведення спеціальної перевірки у виконавчому комітеті Запорізької міської ради»

Розпорядження міського голови №112р від 02.05.2023. Дата оприлюднення 05.05.2023

1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 04.10.2021 №165р  «Про організацію проведення спеціальної перевірки у виконавчому комітеті Запорізької міської ради», а саме: 

У пункті 1 замість слів: «відділ організаційної та кадрової роботи виконавчого комітету Запорізької міської ради» слід читати «департамент (апарат) виконавчого комітету Запорізької міської ради».

У пункті 2 замість слів: «головному спеціалісту з питань запобігання та виявлення корупції виконавчого комітету Запорізької міської ради» слід читати «сектору з питань запобігання та виявлення корупції виконавчого комітету Запорізької міської ради».

У пункті 3 замість слів: «головним спеціалістом з питань запобігання та виявлення корупції виконавчого комітету Запорізької міської ради Романом ДОЛИННИМ» слід читати «завідувачем сектором з питань запобігання та виявлення корупції виконавчого комітету Запорізької міської ради».

2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Секретар міської ради                                                                               Анатолій КУРТЄВ