Про внесення змін до розпорядження міського голови від 18.10.2022 № 257р «Про затвердження Інструкції про печатки, штампи і бланки Запорізької міської ради та її виконавчого комітету» (зі змінами)

Розпорядження міського голови №154р від 07.06.2023. Дата оприлюднення 12.06.2023

З метою належного забезпечення виготовлення, обліку, зберігання, використання та знищення печаток, штампів та бланків Запорізької міської ради та її виконавчого комітету, відповідно до Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях , затверджених  наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015 № 1000/5, постанови Кабінету Міністрів України від 17 січня 2018 року № 55 «Деякі питання документування управлінської діяльності»,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Внести зміни до Інструкції  щодо виготовлення, обліку, зберігання, використання та знищення печаток, штампів і бланків Запорізької міської ради та її виконавчого комітету, затвердженої розпорядженням міського голови від 18.10.2022 № 257р «Про затвердження Інструкції про печатки, штампи і бланки Запорізької міської ради та її виконавчого комітету» (зі змінами), а саме:

1) П.3 абзац 6 викласти у такій редакції: «Кругла печатка виконавчого комітету Запорізької міської ради «Департамент (апарат) виконавчого комітету. Відділ діловодства» - для засвідчення копій розпоряджень міського голови з основної діяльності, адміністративно-господарських питань, з грифом «Для службового користування» та інших документів відділу.

2. Внести зміни до класифікатора печаток і штампів (додаток 2 до Інструкції щодо виготовлення, обліку, зберігання, використання та знищення печаток, штампів і бланків Запорізької міської ради та її виконавчого комітету), затвердженого розпорядженням міського голови від 18.10.2022 № 257р «Про затвердження Інструкції про печатки, штампи і бланки Запорізької міської ради та її виконавчого комітету», а саме:

1) Розділ «Печатки без зображення герба» п.5 графа «Застосування» доповнити словами «з грифом «Для службового користування».

2) У розділі «Класифікатор штампів» замінити назву структурного підрозділу «Сектор адміністративно-господарського забезпечення департаменту (апарату) виконавчого комітету Запорізької міської ради» на «Відділ адміністративно-господарського забезпечення департаменту (апарату) виконавчого комітету Запорізької міської ради» у відповідному відмінку.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради-керуючого справами виконавчого комітету міської ради Олександра ГОЛТВЕНКА.

 

 

 

Секретар міської ради                                                   Анатолій КУРТЄВ