Про внесення змін до розпорядження міського голови від 19.09.2018 № 300р «Про визначення складу постійно діючої комісії з питання переносу та будівництва контейнерних майданчиків для збору твердих побутових відходів у м. Запоріжжі» (зі змінами)

Розпорядження міського голови №157р від 12.06.2023. Дата оприлюднення 14.06.2023

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», «Про відходи», відповідно до рішення Запорізької міської ради від 29.08.2018 № 54 «Про створення постійно діючої комісії з розгляду питань щодо визначення місць розташування контейнерних майданчиків, встановлення і перенесення контейнерів та контейнерних майданчиків для збору твердих побутових відходів на території міста Запоріжжя», у зв'язку з кадровими змінами,

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Внести зміни до складу комісії затвердженого розпорядженням міського голови від 19.09.2018 №300р «Про визначення складу постійно діючої комісії з питання переносу та будівництва контейнерних майданчиків для збору твердих побутових відходів у м. Запоріжжі» (зі змінами), виклавши його у новій редакції, що додається.

2. П.2 розпорядження після слів «Голови ОСББ, ЖБК та керуючих компаній» доповнити словами «представник районної адміністрації».

3.  Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Секретар міської ради                                                           Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження