Про організацію виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 326 «Про затвердження Порядку визначення шкоди та збитків, завданих Україні внаслідок збройної агресії Російської Федерації» на території м.Запоріжжя

Розпорядження міського голови №165р від 22.06.2023. Дата оприлюднення 28.06.2023

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» з метою забезпечення належної організації роботи з виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 19.10.2022 № 465 «Про організацію виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 326 «Про затвердження Порядку визначення шкоди та збитків, завданих Україні внаслідок збройної агресії Російської Федерації»,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Затвердити перелік відповідальних виконавців за проведення  робіт по місту Запоріжжя, пов’язаних з визначенням шкоди та збитків, завданих Україні внаслідок збройної агресії Російської Федерації, за відповідними напрямками, визначеними Порядком визначення шкоди та збитків, завданих Україні внаслідок збройної агресії Російської Федерації (далі – Порядок), що додається.

2. Виконавчим органам Запорізької міської ради (далі - відповідальним виконавцям):

2.1. вжити необхідних заходів, пов’язаних із визначенням шкоди та збитків, завданих внаслідок збройної агресії Російської Федерації в Україні, згідно з Порядком і визначеними напрямками та затвердженими на його виконання відповідними центральними органами виконавчої влади методиками;

2.2. за запитом надавати необхідні данні  та  обґрунтовуючи (підтверджуючи) матеріали (документи) тощо до департаменту економічного розвитку Запорізької міської ради.

3. Департаменту управління активами Запорізької міської ради  забезпечити, на запити  виконавчих органів Запорізької міської ради, проведення конкурсних відборів суб’єктів оціночної діяльності з визначення шкоди та збитків завданих внаслідок збройної агресії Російської Федерації відповідно до чинного  законодавства України.

4. Департаменту економічного розвитку Запорізької міської ради:

4.1. опрацьовувати та узагальнювати  отриманні  від відповідальних виконавців дані  щодо  визначеної шкоди та збитків;

4.2. на запит облдержадміністрації надавати дані  та обґрунтовуючи (підтверджуючі) матеріали (документи) щодо  визначеної шкоди та збитків.

4.3. здійснювати збір та накопичення інформації і даних про стан об’єктів пошкоджених внаслідок збройної агресії Російської Федерації на території Запорізької міської територіальної громади.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради згідно з розподілом обов’язків.

 

 

Секретар міської ради                                                         Анатолій КУРТЄВ

 

Копії документа для завантаження