Про розроблення проєкту Програми економічного і соціального розвитку Запорізької міської територіальної громади на 2024 рік

Розпорядження міського голови №220р від 20.09.2023. Дата оприлюднення 22.09.2023

Керуючись Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», «Про стратегічну екологічну оцінку», постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2003 №621 «Про розроблення прогнозних і програмних  документів економічного і соціального розвитку  та складання  проєктів Бюджетної декларації та державного бюджету» (зі змінами),

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Департамент економічного розвитку Запорізької міської ради забезпечити розроблення проєкту Програми економічного і соціального розвитку Запорізької міської територіальної громади  на 2024 рік (далі Програма).

2. Затвердити Структуру проєкту Програми (додається).

3. Виконавчі органи Запорізької міської ради надати за запитом департаменту економічного розвитку Запорізької міської ради  всі необхідні матеріали для підготовки проєкту Програми, погоджені із заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, згідно з розподілом функціональних обов’язків.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на  заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом функціональних обов’язків.

 

Секретар міської ради                                                                              Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження