Про внесення змін та доповнень до розпорядження Запорізького міського голови від 23.06.2023 № 167р «Про створення робочої групи по підготовці заходів, пов'язаних з виконанням Закону України від 21.03.2023 № 3005-IX «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії»

Розпорядження міського голови №231р від 02.10.2023. Дата оприлюднення 06.10.2023

Керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі законів України від 21.03.2023 № 3005-ІX «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», «Про заборону пропаганди російського нацистського тоталітарного режиму, збройної агресії Російської Федерації як держави-терориста проти України, символіки воєнного вторгнення російського нацистського тоталітарного режиму в Україну»,

ЗОБОВ'ЯЗУЮ:

1. Затвердити Положення про робочу групу по підготовці заходів, пов’язаних з виконанням Закону України від 21.03.2023 №3005-ІХ «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізації топонімії» (додається).

2. Затвердити Порядок дій робочої групи по підготовці заходів, пов'язаних з виконанням Закону України від 21.03.2023 № 3005-IX «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» в новій редакції (додається).

3. Затвердити персональний склад робочої групи з підготовки заходів, пов'язаних з виконанням Закону України від 21.03.2023 № 3005-IX «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» в новій редакції (додається).

4. Заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступника міського голови з питань  діяльності виконавчих органів ради - керуючого справами виконавчого комітету міської ради, керівників виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств, установ та інших юридичних осіб міської ради  надавати інформацію за запитом голови робочої групи, з питань, що стосуються  діяльності робочої групи.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Секретар міської ради                                                 Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження