Про передачу у власність земельної ділянки по вул.Миколи Ласточкіна, 252

Рішення міської ради №30 від 05.10.2023. Дата оприлюднення 16.10.2023

              Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) по вул. Миколи Ласточкіна,252, керуючись Законом України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України,  Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

              1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Миколи Ласточкіна,252  .

              2. Встановити межі та затвердити розмір земельної ділянки по вул. Миколи Ласточкіна,252 площею 0,1000 га в межах згідно з планом, що додається  до землевпорядної документації, за рахунок земельної ділянки, розмір якої зареєстрований товариством з обмеженою відповідальністю  "Запорізьке  міжміське  бюро технічної інвентаризації" (площа 0,0790 га) та земель Запорізької міської ради (площа 0,0210 га).

              3. Передати  у  власність земельну ділянку (кадастровий номер) площею 0,1000 га (землі житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)) по Миколи Ласточкіна,252 для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

              4. Зобов'язати:

              4.1. Оформити лишки земельної ділянки, які перевищують норму безоплатної приватизації у встановленому порядку.

              4.2. Після прийняття  даного  рішення здійснити державну реєстрацію права власності на земельну ділянку  та отримати Витяг з державного   реєстру   речових прав на нерухоме  майно в установленому  законодавством  порядку.

              4.3. Надати у місячний термін після державної реєстрації права власності на нерухоме майно копію витягу  відповідному податковому  органу.

              4.4. Використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням.

              4.5..Виконувати обов’язки власника земельної ділянки відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України.

              4.6. Не допускати самовільного будівництва та переданій у власність земельній  ділянці.

              4.7. Не забудовувати та не засаджувати багаторічними насадженнями охоронні  зони  існуючих  інженерних  мереж. 

              5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури  та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                                        Анатолій КУРТЄВ