Про внесення змін до статуту комунального підприємства «Муніципальна варта» Запорізької міської ради

Рішення міської ради №43 від 29.11.2023. Дата оприлюднення 01.12.2023

           Керуючись Господарським та Цивільним кодексами України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», враховуючи лист комунального підприємства «Муніципальна варта» Запорізької міської ради від 10.11.2023 №592/7, з метою забезпечення громадського порядку, профілактики правопорушень та забезпечення захисту майнових прав територіальної громади, контролю за дотриманням та виконанням вимог законодавства про благоустрій населених пунктів, правил паркування транспортних засобів тощо, а також з метою упорядкування видів економічної діяльності підприємства, збільшення розміру статутного капіталу підприємства та приведення статуту у відповідність до вимог чинного законодавства України, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Внести зміни до статуту комунального підприємства «Муніципальна варта» Запорізької міської ради, виклавши його в новій редакції (додається).

           2. Додати види економічної діяльності комунального підприємства «Муніципальна варта» Запорізької міської ради:

           2.1. КВЕД - 49.41 Вантажний автомобільний транспорт;

           2.2. КВЕД - 77.11 Надання    в    оренду    автомобілів   і   легкових автотранспортних засобів;

           2.3. КВЕД -77.12 Надання в оренду вантажних автомобілів;

           2.4. КВЕД - 77.32 Надання в оренду будівельних машин і устаткування;

           2.5. КВЕД – 85.51 Освіта у сфері спорту та відпочинку;

           2.6. КВЕД – 85.59 Інші види освіти, н.в.і.у.

           3. Збільшити статутний капітал комунального підприємства «Муніципальна варта» Запорізької міської ради на суму 870 000,00 гривень (вісімсот сімдесят тисяч гривень 00 копійок), утворений за рахунок коштів місцевого бюджету та визначити його у розмірі  895 000,00 гривень (вісімсот дев'яносто п'ять тисяч гривень 00 копійок).

           4. Доручити начальнику комунального підприємства «Муніципальна варта» Запорізької міської ради вжити заходів щодо державної реєстрації статуту комунального підприємства «Муніципальна варта» Запорізької міської ради в новій редакції в порядку, встановленому чинним законодавством України.

           5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Степана МАХСМУ та голову постійної комісії з питань життєзабезпечення міста Запорізької міської ради (Олексій БАСОВ).

 

Секретар міської ради                                                                 Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження