Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 26.08.2020 №62  «Деякі питання оренди комунального майна»

Рішення міської ради №50 від 29.11.2023. Дата оприлюднення 04.12.2023

           Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі рішення Запорізької міської ради від 05.10.2023 №9 «Про припинення комунального підприємства «ВИРОБНИЧЕ РЕМОНТНО – ЕКСПЛУАТАЦІЙНЕ ЖИТЛОВЕ ОБЄДНАННЯ №7» шляхом приєднання до комунального підприємства «ГРАДПРОЄКТ», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Внести до рішення Запорізької міської ради від 26.08.2020 №62 «Деякі питання оренди комунального майна» такі зміни:

           в абзаці 2 пункту 4.1., в абзаці 1 пункту 4.2., в пункті 4.3. рішення та в додатках до нього після слів: «комунального підприємства «Виробниче – ремонтно – експлуатаційне житлове об’єднання №7» доповнити словами: «та комунального підприємства «Градпроєкт» у відповідних відмінках та далі за текстом.

           2. Зобов’язати комунальне підприємство «Градпроєкт», в господарському віданні якого перебуває орендоване майно, здійснити підготовку відповідних проєктів додаткових угод до діючих договорів оренди та заходи щодо їх підписання у встановленому законодавством порядку.

           3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, голову постійної комісії з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин Василя ПОЛЮСОВА.

 

Секретар міської ради                                                                                              Анатолій КУРТЄВ