Про скасування рішення Запорізької міської ради від 24.06.2020 №40 «Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціонах» (із змінами та доповненнями)

Рішення міської ради №69 від 29.11.2023. Дата оприлюднення 04.12.2023

            Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про приватизацію державного і комунального майна», «Про оренду державного та комунального майна» та на підставі протокольного доручення постійної комісії Запорізької міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин від 15.11.2023 № 82 Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Скасувати рішення Запорізької міської ради від 24.06.2020 №40 «Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціонах» (із змінами та доповненнями).

            2. Контроль за виконанням рішення міської ради покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                                       Анатолій КУРТЄВ