Про передачу у державну власність майна права комунальної власності Запорізької міської територіальної громади

Рішення міської ради №56 від 29.11.2023. Дата оприлюднення 04.12.2023

              Керуючись Законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану", Цивільним кодексом України, розглянувши звернення ___________________________ та документи, надані Запорізькою міською рятувально-водолазною службою, для задоволення потреб держави в умовах правового режиму воєнного стану, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

              1. Передати безоплатно у державну власність до ______________________ майно права комунальної власності Запорізької міської територіальної громади, яке перебуває в оперативному управлінні Запорізької міської рятувально-водолазної служби (код ЄДРПОУ 26181973), а саме: човен ____________________________ та двигун _______________________________.

              2. Департаменту управління активами Запорізької міської ради та Запорізькій міській рятувально-водолазній службі здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо передачі зазначеного у пункті 1 цього рішення майна у державну власність до _____________________ у відповідності до норм чинного законодавства.

              3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ВЛАСЮКА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                           Анатолій КУРТЄВ