Про надання згоди на передачу у державну власність майна права комунальної власності Запорізької міської територіальної громади

Рішення міської ради №57 від 29.11.2023. Дата оприлюднення 05.12.2023

              Керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, Господарським кодексом України, Цивільним кодексом України, розглянувши звернення ____________________________________________ та документи, надані комунальним підприємством “Центр управління інформаційними технологіями”, з метою забезпечення реалізації Програми підтримки обороноздатності та забезпечення безпеки і правопорядку в місті Запоріжжя на 2023 рік, затвердженої рішенням Запорізької міської ради від 07.12.2022 №109 (зі змінами), Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:

              1. Надати згоду на передачу у державну власність до сфери управління ________________________ для використання _______________________________________________ майна права комунальної власності Запорізької міської територіальної громади, зазначеного в додатку до цього рішення.
              2. Після надходження до виконавчого комітету Запорізької міської ради розпорядчого документа _______________________ щодо прийняття у державну власність майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення, передати це майно у державну власність до сфери управління ______________________ для використання ______________________________________.
              3. Департаменту управління активами Запорізької міської ради, комунальному підприємству “Центр управління інформаційними технологіями” здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо передачі у державну власність майна комунальної власності, зазначеного в пункті 1 цього рішення.
              4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрія П’ЯТНИЦЬКОГО, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                                               Анатолій КУРТЄВ
 

Копії документа для завантаження