Про прийняття у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади об'єктів нерухомого майна (квартир) права державної власності від _____________________________________

Рішення міської ради №68 від 29.11.2023. Дата оприлюднення 07.12.2023

               Керуючись ст. ст. 26, 59, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 4 Закону України “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, ст. ст. 136, 137 Господарського кодексу України, ст. 319 Цивільного кодексу України, враховуючи рішення Запорізької міської ради ________________________________ та Наказ _________________________________ №391 “Про передачу квартир у комунальну власність”, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

               1. Прийняти у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади об'єкти нерухомого майна (квартири) права державної власності від _____________________, зазначені в додатку до цього рішення.

               2. Департаменту управління активами Запорізької міської ради, департаменту з управління житлово - комунальним господарством Запорізької міської ради та комунальному підприємству “Запоріжремсервіс” Запорізької міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади об'єктів нерухомого майна (квартир), зазначеного додатку до цього рішення, з закріпленням його на праві господарського відання за комунальним підприємством.

               3. Комунальному підприємству “Запоріжремсервіс” Запорізької міської ради здійснити заходи щодо проведення державної реєстрації права комунальної власності на об'єкти нерухомого майна (квартири), зазначене в додатку до цього рішення, за Запорізькою міською територіальною громадою в особі Запорізької міської ради.

               4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віктора ГОРДИНСЬКОГО та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Василь ПОЛЮСОВ/.

 

Секретар міської ради                                                                             Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження