Про внесення змін до підпункту 1.7 пункту 1 рішення міської ради від 11.06.2021 №62 «Про обрання постійних комісій Запорізької міської ради та їх голів у новому складі» (зі змінами)

Рішення міської ради №83 від 29.11.2023. Дата оприлюднення 19.12.2023

            Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення депутата Запорізької міської ради восьмого скликання ВЕЛІКАНОВА Дмитра Борисовича, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Внести зміни до підпункту 1.7 пункту 1 рішення Запорізької міської ради від 11.06.2021 №62 «Про обрання постійних комісій Запорізької міської ради та їх голів у новому складі» (зі змінами), а саме:

            1.1. Виключити зі складу постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції ЛІСОВУ Марину Миколаївну.

            1.2. Включити до складу постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції ВЕЛІКАНОВА Дмитра Борисовича – депутата міської ради від фракції «ПАРТІЯ ВОЛОДИМИРА БУРЯКА «ЄДНАННЯ».

            2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради Анатолія КУРТЄВА та на постійну комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Олег КОРОЛЬОВ).

 

Секретар міської ради                                                         Анатолій КУРТЄВ