Про затвердження персонального складу районної комісії з питань приписки до призовної дільниці Шевченківського району міста Запоріжжя (основний та резервний), персонального складу лікарів-спеціалістів, які залучаються для проведення медичного огляду допризовників (основний та резервний) та порядку її проведення у 2024 році

Розпорядження міського голови №305р від 19.12.2023. Дата оприлюднення 21.12.2023

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про військовий обов’язок і військову службу», відповідно до розділу III Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 №352 (зі змінами), 
ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Провести в термін з січня по березень 2024 року приписку громадян 2007 року народження та громадян старшого віку, які не приписані до призовної дільниці з різних обставин, Шевченківського району міста Запоріжжя з метою взяття їх на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня їх придатності до строкової військової служби, загальноосвітнього та фізичного рівня їх підготовленості.
Приписку провести в приміщенні призовної дільниці Шевченківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки міста Запоріжжя.
Приписку громадян України 2007 року народження та старшого віку, які підлягають військовому обліку призовників та своєчасно не пройшли приписки до призовних дільниць протягом січня по березень 2024 року, здійснювати протягом року шляхом проведення додаткових засідань комісії.
2.  Затвердити основний персональний склад районної комісії з питань приписки до призовної дільниці Шевченківського району міста Запоріжжя (додаток 1).
3.  Затвердити резервний персональний склад районної комісії з питань приписки до призовної дільниці Шевченківського району міста Запоріжжя (додаток 2).
4.  Затвердити основний персональний склад лікарів-спеціалістів, які залучаються для проведення медичного огляду допризовників (додаток 3).
5.  Затвердити резервний персональний склад лікарів-спеціалістів, які залучаються для проведення медичного огляду допризовників (додаток 4).
6. До медичного огляду громадян віком старше 18 років, які не приписані до призовної дільниці з різних обставин, залучити основний (резервний) персональних склад медичного персоналу залученого до медичного огляду призовників Шевченківської районної призовної комісії міста Запоріжжя, що затверджений розпорядженням Запорізького міського голови від 05.10.2023  № 238р «Про затвердження персонального складу, заходів по забезпеченню роботи та графіку засідань Шевченківської районної призовної комісії міста Запоріжжя» (зі змінами).
7.  Керівників підприємств, установ, організацій та закладів освіти Шевченківського району міста Запоріжжя незалежно від підпорядкування і форм власності:
7.1  Надати до Шевченківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки міста Запоріжжя в термін до 20.12.2023 списки громадян 2007 року народження, які підлягають приписці до призовних дільниць.
7.2  Забезпечити своєчасне оповіщення юнаків про прибуття до призовної дільниці в строк, встановлений Шевченківським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки міста Запоріжжя, та оформлення і подання належних документів на кожного допризовника.
8.  Директора КНП «Міська дитяча лікарня №5» Запорізької міської ради спільно з начальником Шевченківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки міста Запоріжжя забезпечити погодження графіку проходження допризовниками медичного огляду.
9.  Рекомендувати начальнику Шевченківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки міста Запоріжжя:
9.1  Видати наказ про проведення приписки громадян до призовної дільниці, в якому визначити та затвердити заходи з організації проведення цієї роботи,  терміни їх виконання та відповідальних осіб в термін до 25.12.2023.
9.2  Надати інформацію про виконання цього розпорядження в термін до 20.12.2024 через відділ взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи виконавчого комітету Запорізької міської ради.
10.  Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра ВЛАСЮКА.


 
Секретар міської ради                                                                       Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження