Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель

Рішення міської ради №20 від 15.12.2023. Дата оприлюднення 27.12.2023

          Відповідно до статей 12, 20, 791, 83, 122, 186, Земельного кодексу України, статті 35, 57 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності», пункту 34 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку проведення інвентаризації земель, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.06.2019   № 476, рішення міської ради № 44 від 12.07.2023 «Про затвердження Програми раціонального використання, охорони та інвентаризації активів комунальної власності Запорізької міської територіальної громади на 2023-2025 роки» та враховуючи, що земельні ділянки зареєстровані в Державному земельному кадастрі, розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель та віднести земельні ділянки до відповідної категорії земель, виду цільового призначення земельних ділянок згідно з додатком.

          2. Департаменту управління активами Запорізької міської ради вжити заходи щодо державної реєстрації права комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя на земельні ділянки згідно з додатком до цього рішення у порядку, встановленому Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Романа ТАРАНА, постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Василь ПОЛЮСОВ).

 

Секретар міської ради                                                                              Анатолій КУРТЄВ

Копії документа для завантаження