Про передачу в оренду без проведення аукціону комунального майна Запорізької міської територіальної громади на вул.Парамонова, 6а та встановлення річної орендної плати за користування таким майном комунальному закладу «Василівський ліцей «Сузір'я» Василівської міської ради Запорізької області

Рішення міської ради №20 від 22.12.2023. Дата оприлюднення 27.12.2023

            Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, на підставі звернення комунального закладу «Василівський ліцей «Сузір'я» Василівської міської ради Запорізької області, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Включити до Переліку другого типу комунальне майно – нежитлове приміщення №33 першого поверху (літ.А-2) площею 278,1 кв.м за адресою: 69059, м. Запоріжжя, вул. Парамонова, 6а, яке перебуває в оперативному управлінні Запорізького академічного ліцею № 23 Запорізької міської ради Запорізької області, та передати його в оренду без проведення аукціону комунальному закладу «Василівський ліцей «Сузір'я» Василівської міської ради Запорізької області (ЄДРПОУ 26073676) строком на 1 рік для проведення спортивних змагань та тренувань здобувачів освіти закладу, за наступним графіком: вівторок 14.00-17.00, четвер 14.00-17.00, субота 12.00-15.00.

            2. Встановити для комунального закладу «Василівський ліцей «Сузір'я» Василівської міської ради Запорізької області (ЄДРПОУ 26073676) річну орендну плату у розмірі 1 гривні за користування комунальним майном, зазначеним в пункті 1 цього рішення.

            3. Департаменту управління активами Запорізької міської ради укласти договір оренди з комунальним закладом «Василівський ліцей «Сузір'я» Василівської міської ради Запорізької області (ЄДРПОУ 26073676) без проведення аукціону комунального майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення.

            4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Романа ТАРАНА, голову постійної комісії з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму Запорізької міської ради Інну ПЕНЧУК,  голову постійної комісії з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин Василя ПОЛЮСОВА.

 

Секретар міської ради                                                               Анатолій КУРТЄВ