Фільтр сесій міської ради

51 сесія міської ради 24.06.2020: Рішення міської ради

Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціонах

№ 40 від 24.06.2020 Дата оприлюднення 01.07.2020

         Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про приватизацію державного і комунального майна», з урахуванням Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432,  Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації м. Запоріжжя, затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 27.05.2020 № 55 та з метою забезпечення прозорих та ефективних правил відчуження майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя,  Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Затвердити перелік об’єктів малої приватизації комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціонах з умовами,  згідно з додатком.

         2. Визначити стартові ціни об’єктів малої приватизації на аукціонах шляхом проведення незалежної  оцінки.

         3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради:

         3.1. Забезпечити оприлюднення даного рішення міської ради на офіційному веб-сайті Запорізької міської влади, в газеті «Запорозька Січ» та в електронній торговій системі.

         3.2. Здійснити запити до органів управління майном, балансоутримувачів, галузевих структурних підрозділів міської ради, районних адміністрацій міської ради тощо з метою отримання пропозицій з умов продажу об’єктів малої приватизації для подальшої передачі їх до аукціонної комісії, утвореної органом приватизації.

         3.3. Здійснити заходи, які передбачені чинним законодавством, щодо підготовки до приватизації та продажу об’єктів малої приватизації на аукціонах з застосуванням електронної торгової системи ProZorro.Продажі.

         3.4. Відповідно до пунктів 42, 70, 74, 75 Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 № 432, як організатору аукціону, надати право, шляхом видання відповідного наказу, приймати одне з таких рішень: про відміну аукціону на будь-якому етапі до дня його проведення, або про укладення договору купівлі-продажу об’єкта приватизації за результатами проведення аукціону та завершення приватизації, або про приватизацію шляхом викупу відповідно до статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

         4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Чумаченко І.М./.

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження