Фільтр сесій міської ради

51 сесія міської ради 24.06.2020: Рішення міської ради

Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя іншого окремого індивідуально визначеного майна та подальше його використання

№ 41 від 24.06.2020 Дата оприлюднення 01.07.2020

          Керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про передачу об'єктів державної та комунальної власності”, Цивільним та Господарським кодексами України, розглянувши звернення та документи, надані ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “КРОССФІТ 24”, враховуючи рішення Запорізької міської ради від 26.02.2020 № 62 “Про придбання об'єктів нерухомого майна” та висновок департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “КРОССФІТ 24” інше окреме індивідуально визначене майно, зазначене в додатках 1,2 до цього рішення, вартістю та кількістю на момент передачі.

          2. Закріпити майно, зазначене в п.1 даного рішення, на праві оперативного управління за департаментом спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради.

          3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради та департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майна, зазначеного в п.1 цього рішення та закріплення його на праві оперативного управління за останнім.

          4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та постійну комісію з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму міської ради (Зайцев В.О.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження