Фільтр сесій міської ради

51 сесія міської ради 24.06.2020: Рішення міської ради

Про зміну найменування закладу дошкільної освіти

№ 44 від 24.06.2020 Дата оприлюднення 01.07.2020

          Відповідно до законів України ″Про місцеве самоврядування в Україні″, ″Про освіту″, ″Про дошкільну освіту″, з метою приведення установчих документів та типів закладів дошкільної освіти у відповідність до норм чинного законодавства України у сфері освіти згідно з п.13 ч.3 Прикінцевих та перехідних положень Закону України ″Про освіту″, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Змінити найменування Дошкільного навчального закладу (ясел-садка) №66 "Зміна" Запорізької міської ради Запорізької області  на ″Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №66 "Карамелька"  Запорізької міської ради Запорізької області″.

          Місцезнаходження: 69095, Запоріжжя, пр. Соборний, буд. 112А.

          2. Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради розробити та затвердити відповідно до вимог чинного законодавства України статут Закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №66 "Карамелька"  Запорізької міської ради Запорізької області.

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та постійну комісію міської ради з гуманітарних питань (Зайцев В.О.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк