Фільтр сесій міської ради

51 сесія міської ради 24.06.2020: Рішення міської ради

Про підтримку електронної петиції №5858 щодо встановлення пристроїв для електронної оплати проїзду у громадському транспорті міста Запоріжжя

№ 42 від 24.06.2020 Дата оприлюднення 01.07.2020

          Керуючись Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян», «Про автомобільний транспорт», «Про міський електричний транспорт», «Про внесення  змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті», постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» зі змінами і доповненнями,  рішеннями Запорізької міської ради від 30.11.2016 № 101 «Про затвердження Положення про електронні петиції», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Підтримати електронну петицію №5858 Волошиної Ірини Миколаївни щодо встановлення пристроїв для електронної оплати проїзду у громадському транспорті міста Запоріжжя.

          2. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради організувати роботу з вирішення зазначеного у петиції питання.

          3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                       В.В.Буряк