Фільтр сесій міської ради

51 сесія міської ради 24.06.2020: Рішення міської ради

Про надання згоди на проведення будівельних робіт по об’єкту «Капітальний ремонт мостової споруди «Автомобільно-пішохідний міст через річку Мокра Московка» по Комунарському району м.Запоріжжя»

№ 55 від 24.06.2020 Дата оприлюднення 01.07.2020

          Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з постановами Кабінету Міністрів України від 13.03.2020 № 218 «Про ліквідацію Державної архітектурно-будівельної інспекції та внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» та від 13.04.2011 № 466 «Деякі питання виконання підготовчих і будівельних робіт» (зі змінами), з метою подальшої реалізації проєкту будівництва, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Надати згоду на проведення будівельних робіт по об’єкту «Капітальний ремонт мостової споруди «Автомобільно-пішохідний міст через річку Мокра Московка» по Комунарському району м. Запоріжжя».

          2. Надати повноваження на підписання нотаріально завіреної згоди на проведення будівельних робіт по об’єкту «Капітальний ремонт мостової споруди «Автомобільно-пішохідний міст через річку Мокра Московка» по Комунарському району м. Запоріжжя» міському голові Буряку В.В.

          3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк