Фільтр сесій міської ради

51 сесія міської ради 24.06.2020: Рішення міської ради

Про затвердження Програми створення страхового фонду документації м.Запоріжжя на 2020-2024 роки

№ 30 від 24.06.2020 Дата оприлюднення 02.07.2020

           Відповідно до Закону України «Про страховий фонд документації України», керуючись пунктом 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення органів місцевого самоврядування, юридичних осіб документами страхового фонду документації (далі – СФД) для проведення відбудовчих та аварійно-відновлювальних робіт під час ліквідації надзвичайних ситуацій, а також для збереження об’єктів культурної спадщини на випадок втрати або псування архівної документації та документації для їх реставрації, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Затвердити Програму створення страхового фонду документації м. Запоріжжя на 2020-2024 роки (далі – Програма) (додається).

           2. Керівникам підприємств, установ, закладів, організацій м. Запоріжжя незалежно від форм власності та підпорядкування, документація на вироби та продукцію, об’єкти і споруди яких підлягає закладенню до СФД, забезпечити своєчасне надання документів Південно-східному регіональному центру СФД Державної архівної служби України.

           3. Департаменту архітектури та містобудування міської ради розробити механізм контролю прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом (реконструкцією) об’єктів за умови закладання проектної документації до СФД, що повинно підтверджуватись відповідним Актом, виданим Південно-східним регіональним центром СФД Державної архівної служби України.

           4. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому ради Омельяновича Р.А. та голову комісії міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Божко Р.А.)

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження