Фільтр сесій міської ради

52 сесія міської ради 26.08.2020: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення міської ради від 18.12.2019 №28 «Про затвердження Порядку проведення капітальних ремонтів спільного майна у багатоквартирних житлових будинках м.Запоріжжя на умовах співфінансування в 2020 році»

№ 107 від 26.08.2020 Дата оприлюднення 03.09.2020

         Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» та Бюджетним кодексом України, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Внести зміни в рішення міської ради від 18.12.2019 №28 «Про затвердження Порядку проведення капітальних ремонтів спільного майна у багатоквартирних житлових будинках м. Запоріжжя на умовах співфінансування в 2020 році»:

         - п.14 Порядку викласти в новій редакції: «Встановити, що 10 грудня  поточного бюджетного періоду, це кінцевий термін закінчення робіт капітального характеру та подання актів фактично виконаних робіт на умовах співфінансування відповідного до цього Порядку. Але, якщо Замовники робіт, котрі приймали участь у Порядку та подали документи відповідно до п.9 цього Порядку й були забезпечені бюджетними асигнуваннями (повністю або частково), але з певних причин не отримали кошти за виконані роботи (повністю або частково) у 2020 році у зв'язку з відсутністю бюджетних асигнувань (повністю або частково), безумовно першочергово забезпечуються бюджетними асигнуваннями при розподілі бюджету у 2021 році».

         2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гординського В.Г. та на постійну комісію з питань з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                  В.В.Буряк