Фільтр сесій міської ради

52 сесія міської ради 26.08.2020: Рішення міської ради

Про затвердження істотних умов енергосервісного договору за об’єктом енергосервісу – будівля Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу №192 «Веселка» Запорізької міської ради Запорізької області

№ 94 від 26.08.2020 Дата оприлюднення 04.09.2020

            Відповідно до статей 5, 6 Закону України «Про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб'єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації», Закону України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб'єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації» та враховуючи рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 10.04.2020 №151 «Про закупівлю енергосервісу та затвердження базових  рівнів споживання теплової енергії», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити істотні умови енергосервісного договору за об’єктом енергосервісу – будівля Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу №192 «Веселка» Запорізької міської ради Запорізької області за адресою: м. Запоріжжя, вул. Парковий бульвар, буд. 15б (додається).

            2. Замовнику енергосервісу – департаменту освіти і науки Запорізької міської ради  згідно з чинним законодавством України:

            2.1. Забезпечити укладання енергосервісного договору згідно з істотними умовами, зазначеними в пункті 1 даного рішення.

            2.2. При складанні та поданні бюджетних запитів на відповідні бюджетні періоди протягом строків дії енергосервісного договору враховувати потребу у видатках на оплату енергосервісу з урахуванням показників скорочення споживання теплової енергії, визначених істотними умовами, затвердженими цим рішенням, та фіксованих відсотків сум скорочення витрат на оплату теплової енергії, згідно з умовами енергосервісного договору, укладеному відповідно до цього рішення.

            2.3. Здійснити інші організаційно-правові дії, необхідні для укладення та належного виконання енергосервісного договору.

            3. Департаменту фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради передбачати кошти на оплату енергосервісу у встановленому законодавством порядку, починаючи з 2020 року та при формуванні проєкту бюджету м. Запоріжжя на відповідні бюджетні періоди або змін до них протягом строку дії енергосервісного договору згідно затвердженого базового рівня до закінчення терміну дії договору.

            4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І., постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму (Зайцев В.О.).

 

 

Міський голова                                                                                 В.В. Буряк

Копії документа для завантаження