Фільтр сесій міської ради

24 сесія міської ради 20.12.2017: Рішення міської ради

Про затвердження Програми відшкодування відсоткових ставок за залученими в кредитно-фінансових установах кредитами, що надаються об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельним кооперативам на реалізацію енергозберігаючих проектів в житлово-комунальному господарстві на 2018-2020 роки

№ 41 від 20.12.2017 Дата оприлюднення 03.01.2018

         Керуючись Бюджетним кодексом України, Законами України «Про  місцеве самоврядування в Україні», «Про енергозбереження», «Про об`єднання співвласників багатоквартирного будинку», Запорізька міська рада 

ВИРІШИЛА:

         1. Затвердити Програму відшкодування відсоткових ставок за залученими в кредитно-фінансових установах кредитами, що надаються об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельним кооперативам на реалізацію енергозберігаючих проектів в житлово-комунальному господарстві на 2018 – 2020 роки (додається).

         2. Програму відшкодування відсоткових ставок за залученими в кредитно-фінансових установах короткостроковими кредитами, що надаються об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельним кооперативам на реалізацію енергозберігаючих проектів в житлово-комунальному господарстві на 2017 – 2019 роки, затвердженої рішенням міської ради від 21.12.2016 №6 (зі змінами та доповненнями), вважати такою, що втратила чинність в частині показників 2018-2019 років.

         3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М. та на постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Адаманова О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк