Фільтр сесій міської ради

24 сесія міської ради 20.12.2017: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 28.02.2017 №80 «Про діяльність Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» (зі змінами)

№ 61 від 20.12.2017 Дата оприлюднення 04.01.2018

         Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2009 №1417 «Деякі питання діяльності територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) (зі змінами та доповненнями)», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Внести зміни до Положення про геріатричний стаціонар Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг, яке затверджене рішенням Запорізької міської ради від 28.02.2017 №80 «Про діяльність Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» (зі змінами), а саме:

         1.1. Пункт 3 доповнити підпунктом 3.1:

         «3.1. До геріатричного стаціонару, як виключення, безоплатно можуть прийматися ветерани праці, діти війни, особи з інвалідністю, інші громадяни похилого віку, які перебувають на обліку для забезпечення санаторно-курортними путівками в управліннях праці та соціального захисту населення по районах міста.».

         1.2. Пункт 9 викласти у новій редакції:

         «9. До геріатричного стаціонару громадяни приймаються за путівкою територіального центру у термін на 18 календарних днів.

         Громадяни мають право отримати путівку один раз на рік.»

         1.3. Пункт 18 доповнити четвертим абзацем такого змісту:

         «Громадяни, зазначені у п.п.3.1. цього Положення, звертаються до територіального центру з письмовою заявою та направленням управління праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради по районах, у якому вони перебувають на обліку для забезпечення санаторно-курортними путівками.».

         2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови   з питань   діяльності   виконавчих  органів  ради Пустоварова А.І. та на  постійну комісію з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Маляренко А.Є.)

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк