Фільтр сесій міської ради

24 сесія міської ради 20.12.2017: Рішення міської ради

Про затвердження Порядку відрахувань та встановлення розміру частки (частини) прибутку для підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади міста

№ 69 від 20.12.2017 Дата оприлюднення 04.01.2018

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним та Податковими кодексами України та з метою поповнення бюджету міста Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Затвердити Порядок відрахувань комунальними підприємствами частки (частини) прибутку за результатами фінансово-господарської діяльності у 2018 році, яка підлягає зарахуванню до загального фонду бюджету міста (додається).

         2. Встановити для підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади міста розмір частки (частини) прибутку за результатами фінансово-господарської діяльності у 2018 році, яка підлягає зарахуванню до загального фонду бюджету міста згідно з додатком.

         3. Керівникам виконавчих органів міської ради забезпечити виконання даного рішення, організувати системний контроль за додержанням керівниками підзвітних підприємств розміру та Порядку відрахувань частки (частини) прибутку за результатами фінансово-господарської діяльності у 2018 році, яка підлягає зарахуванню до загального фонду бюджету міста з урахуванням вимог чинного законодавства.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Малиш В.І. та комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів міської ради (Божко Р.А.).

 

 

Міський голова                                                                              В.В.Буряк

Копії документа для завантаження