Фільтр сесій міської ради

ІІІ пленарне засідання 2 сесії міської ради 28.12.2020: Рішення міської ради

Про співробітництво з Державним банком розвитку Федеративної Республіки Німеччина (KfW)

№ 50 від 28.12.2020 Дата оприлюднення 06.01.2021

           Керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним кодексом України, враховуючи рішення Запорізької міської ради від 27.06.2018 №43 «Про підтримку реалізації проекту з впровадження заходів з енергозбереження та підвищення рівня енергоефективності будівель бюджетної сфери м. Запоріжжя за фінансової підтримки Державного банку розвитку Федеративної Республіки Німеччина (KfW)», Меморандум про взаєморозуміння і партнерство між Запорізькою міською радою та Українським офісом KfW, що є офіційним представництвом в Україні Державного банку розвитку Федеративної Республіки Німеччина, з метою підготовки та реалізації проекту з впровадження заходів з енергозбереження та підвищення рівня енергоефективності будівель бюджетної сфери в місті Запоріжжі, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Затвердити умови Фінансової угоди між Державним банком розвитку Федеративної Республіки Німеччина (KfW) та Запорізькою міською радою за експертні послуги для Запорізької міської ради в рамках проекту «Енергоефективність в громадах І» (BMZ-No. 2017 65 031 and 2017 70 007), що фінансуються коштом спеціального фонду (Фонд для досліджень та консультацій, Studien- und Beratungsfonds) №21736, наданого Урядом Федеративної Республіки Німеччини (додається).

           2. Визначити уповноваженою особою на укладання угод від імені міської ради в рамках співробітництва з Державним банком розвитку Федеративної Республіки Німеччина (KfW) Запорізького міського голову Буряка В.В., а в разі його відсутності – секретаря міської ради.

           3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голову постійної комісії Запорізької міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів.


Міський голова                                                           В.В. Буряк

 

Копії документа для завантаження