Фільтр сесій міської ради

25 сесія міської ради 31.01.2018, 07.02.2018: Рішення міської ради

Про створення тимчасової контрольної комісії з перевірки фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств «Основаніє» та «Наше місто»

№ 16 від 07.02.2018 Дата оприлюднення 27.02.2018

          Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про житлово-комунальні послуги», постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2013 №970 «Про затвердження Порядку проведення перерахунку розміру плати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у разі перерви в їх наданні, ненадання або надання не в повному обсязі», Регламентом Запорізької міської ради, з метою забезпечення належного контролю за повним та своєчасним поверненням заборгованості перед споживачами по перерахунку розміру плати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у разі ненадання або надання послуг не в повному обсязі Комунальним підприємством «Наше місто» та Міським комунальним підприємством «Основаніє», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Створити тимчасову контрольну комісію Запорізької міської ради з перевірки фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств «Наше місто» та «Основаніє».

          2. Затвердити склад тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з перевірки фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств «Наше місто» та «Основаніє» (додаток 1).

          3. Затвердити Положення про тимчасову контрольну комісію Запорізької міської ради з перевірки фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств «Наше місто» та «Основаніє» (додаток 2).

          4. Тимчасовій контрольній комісії Запорізької міської ради з перевірки фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств «Наше місто» та «Основаніє» здійснити перевірку фінансово-господарської діяльності Комунального підприємства «Наше місто» за період з 01.09.2016 до 07.02.2018.

          5. Тимчасовій контрольній комісії Запорізької міської ради з перевірки фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств «Наше місто» та «Основаніє» здійснити перевірку фінансово-господарської діяльності Міського комунального підприємства «Основаніє» за період з 01.09.2016 до 07.02.2018.

          6. Повноваження тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з перевірки фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств «Наше місто» та «Основаніє» припиняються з моменту прийняття Запорізькою міською радою остаточного рішення щодо результатів роботи даної комісії.

          Звіт про результати роботи Тимчасової комісії має бути наданий міській раді на сесію, яка відбудеться  у червні 2018 року.

          7. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації міської ради оприлюднити це рішення в газеті Запорізької міської ради «Запорозька Січ» та розмістити на офіційному порталі міської ради.

          8. Контроль за виконанням цього рішення покласти заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М. та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О. Ф.).

 

 

Міський голова                                                                 В.В.Буряк

Копії документа для завантаження