Фільтр сесій міської ради

29 сесія міської ради 30.05.2018: Рішення міської ради

Про внесення змін до Міської комплексної програми соціального захисту населення міста Запоріжжя на 2016-2018 роки, затвердженої рішенням міської ради від 25.12.2015 №9 (зі змінами)

№ 17 від 30.05.2018 Дата оприлюднення 01.06.2018

         Керуючись Бюджетним кодексом України та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Внести зміни та доповнення до рішення міської ради від 25.12.2015 №9 «Про затвердження Міської комплексної програми соціального захисту населення міста Запоріжжя на 2016-2018 роки» (зі змінами), а саме:

         1) У завданні 1 «Комплексні заходи по соціальному захисту населення» після абзацу чотирнадцятого доповнити  новим абзацом такого змісту:

         «Вищезазначені заходи щодо підтримки учасників антитерористичної операції та членів сімей, загиблих учасників антитерористичної операції поширюються також на осіб, які брали безпосередню участь у заходах  із забезпечення національної  безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації  у Донецькій та Луганській областях (скорочено – операція Об’єднаних сил) та на членів їх сімей».

         2) Розділ «Підтримка учасників антитерористичної операції та сімей, члени яких загинули під час участі в антитерористичній операції» завдання 1 «Комплексні заходи по соціальному захисту населення»:

         у назві розділу та по тексту розділу замість слів «антитерористичної операції» слід читати «антитерористичної операції,  операції  Об’єднаних сил» у відповідному відмінку.

         3) По тексту завдання 9 «Здійснення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги через діяльність Запорізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» замість слів «антитерористичної операції» слід читати «антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил» у відповідному відмінку.

         4) Програму доповнити новим завданням такого змісту:

         «Завдання 16. Забезпечення надання адресної соціальної допомоги для оздоровлення дітей, які виховуються в сім’ях, де один із батьків працює у бюджетній установі

         Завдання спрямоване на забезпечення послугами оздоровлення та відпочинку дітей, які виховуються в сім’ях, де один із батьків працює у бюджетній установі, шляхом надання соціальної допомоги».

         5) Додатки 1,2,3,4 до Міської комплексної програми соціального захисту населення міста Запоріжжя на 2016-2018 роки викласти в новій редакції.

         2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та на постійну комісію з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Маляренко А.Є.).

 

 

Міський голова                                                                    В.В.Буряк