Фільтр сесій міської ради

29 сесія міської ради 30.05.2018: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради «Про впорядкування розміщення зовнішньої реклами в історичних ареалах міста»

№ 41 від 30.05.2018 Дата оприлюднення 04.06.2018

           Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про рекламу», Законом України «Про благоустрій населених пунктів», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Внести зміни до рішення міської ради від 28.03.2018 №63 «Про впорядкування розміщення зовнішньої реклами в історичних ареалах міста», а саме пункт 1 Рішення викласти в новій редакції: «1. Обмежити розміщення в історичних ареалах м. Запоріжжя рекламних конструкцій: на зовнішніх поверхнях будинків, будівель і споруд площею більше 3 кв.м., землях, територіях, будівлях та спорудах (об’єктах) підприємств транспорту, на опорах освітлення, а розміщення наземних рекламних конструкцій обмежити після розроблення та впровадження змін до схем місць розміщення наземних рекламних конструкцій в м. Запоріжжі, в частині конструктиву рекламних засобів з урахуванням архітектурних особливостей історичних ареалів».

           2. Рішення вступає в дію після офіційної публікації.

           3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., на голову постійної комісії Запорізької міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин Чумаченко І.М.

 

 

Міський голова                                                           В.В.Буряк