Фільтр сесій міської ради

29 сесія міської ради 30.05.2018: Рішення міської ради

Про звернення депутатів Запорізької міської ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення щодо порушення конституційних прав запорізької громади на отримання інформації, а також негативного впливу на діяльність комунального підприємства «Муніципальна телевізійна мережа» рішення Кабінету Міністрів України щодо припинення аналогового телевізійного мовлення на території України

№ 40 від 30.05.2018 Дата оприлюднення 08.06.2018

         Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та  «Про статус депутатів місцевих рад», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Прийняти звернення депутатів Запорізької міської ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення щодо порушення конституційних прав запорізької громади на отримання інформації, а також негативного впливу на діяльність комунального підприємства «Муніципальна телевізійна мережа» рішення Кабінету Міністрів України щодо припинення аналогового телевізійного мовлення на території України.

         2. Направити зазначене звернення депутатів Запорізької міської ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

         3. Опублікувати це звернення у газеті «Запорозька січ».

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради Пидорича Р.О. та комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Согорін А.А.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк