Фільтр сесій міської ради

26 сесія міської ради 28.02.2018: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення міської ради від 20.12.2017 №73 «Про затвердження переліку видів робіт та об’єктів по м.Запоріжжю, на яких будуть відбувати покарання особи, засуджені до громадських робіт у 2018 році»

№ 78 від 28.02.2018 Дата оприлюднення 12.03.2018

           Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підвищення рівня боротьби зі злочинністю, забезпечення громадського порядку, згідно зі ст.56 Кримінального кодексу України та ст. 30¹, 321³ Кодексу України про адміністративні правопорушення для визначення видів суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом покладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Затвердити в новій редакції перелік видів робіт та об'єктів по м. Запоріжжю, на яких будуть відбувати покарання особи, засуджені до громадських робіт у відповідності зі ст.56 Кримінального кодексу України та ст. 30¹, 321³ Кодексу України про адміністративні правопорушення (додається).

           2. Керівникам підприємств, де правопорушники будуть відбувати громадські роботи згідно зі ст.321³ Кодексу України про адміністративні правопорушення, видавати накази або розпорядження про початок відбування громадських робіт, закріплювати за ними відповідальних осіб на строк громадських робіт, складати графіки в яких поденно зазначати час та місце відбування цих робіт.

           3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк

Копії документа для завантаження