Фільтр сесій міської ради

26 сесія міської ради 28.02.2018: Рішення міської ради

Про затвердження містобудівної документації - детальний план території міста Запоріжжя в районі Донецького шосе та вздовж вулиці Етюдної для забезпечення учасників антитерористичної операції та сімей загиблих учасників антитерористичної операції земельними ділянками

№ 81 від 28.02.2018 Дата оприлюднення 12.03.2018

            Розглянувши містобудівну документацію – детальний план території міста Запоріжжя в районі Донецького шосе та вздовж вулиці Етюдної для забезпечення учасників антитерористичної операції та сімей загиблих учасників антитерористичної операції земельними ділянками, враховуючи рекомендації архітектурно - містобудівної ради при департаменті архітектури та містобудування Запорізької міської ради від 20.02.2018, керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про основи містобудування»,  наказом Мінрегіону України  від 16.11.2011 №290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації»,  ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території», затвердженим наказом Мінрегіону України від 12.03.2012 №107, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити містобудівну документацію - детальний план території міста Запоріжжя в районі Донецького шосе та вздовж вулиці Етюдної для забезпечення учасників антитерористичної операції та сімей загиблих учасників антитерористичної операції земельними ділянками. 

            2.  Департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради  (Назаренко П.В.) забезпечити доступність матеріалів детального плану території міста Запоріжжя в районі Донецького шосе та вздовж вулиці Етюдної для забезпечення учасників антитерористичної операції та сімей загиблих учасників антитерористичної операції земельними ділянками,  відповідно до вимог чинного законодавства.

            3. Дане рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення.

            4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М. та постійну депутатську комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

Міський голова                                                                         В.В. Буряк