Фільтр сесій міської ради

26 сесія міської ради 28.02.2018: Рішення міської ради

Про звернення депутатів Запорізької міської ради до Кабінету міністрів України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг відносно ситуації, яка склалась навколо ПАТ «Запоріжжяобленерго»

№ 82 від 28.02.2018 Дата оприлюднення 21.03.2018

          Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити звернення депутатів Запорізької міської ради до Кабінету міністрів України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг відносно ситуації, яка склалась навколо ПАТ «Запоріжжяобленерго» (додається).

          2. Направити вищезазначене звернення депутатів Запорізької міської ради до Кабінету міністрів України та Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

          3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Запорізької міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Согорін А.А.) та на постійну комісію Запорізької міської ради з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк