Фільтр сесій міської ради

6 сесія міської ради 26.05.2021, 11.06.2021: Рішення міської ради

Про присвоєння провулку в Дніпровському районі міста Запоріжжя назви «Балковий»

№ 83 від 11.06.2021 Дата оприлюднення 17.06.2021

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання протоколу засідання робочої групи з питань міської топоніміки  від 02.03.2021 №17, враховуючи звернення голови правління обслуговуючого садово-городнього кооперативу «Схил Велика Балка» та протокол засідання робочої групи з питань міської топоніміки від 02.03.2021 № 17, для можливості оформлення права власності на об’єкти нерухомого майна, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Присвоїти провулку в Дніпровському районі міста Запоріжжя назву «Балковий» згідно зі схемою розташування (додається).

         2. Внести доповнення до Переліку найменувань урбанонімів на території міста Запоріжжя, затверджених рішенням Запорізької міської ради від 29.05.2019 № 38, а саме:

Найменування урбаноніму

Тип урбаноніму

Район

Балковий

провулок

Д

         3. Доручити управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради надіслати дане рішення до Державного підприємства «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України для внесення змін у словник Єдиних та Державних реєстрів.

         4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради П’ятницького А.В. та постійну комісію Запорізької міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації архітектури та земельних відносин (Полюсова В.В.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження