Фільтр сесій міської ради

6 сесія міської ради 26.05.2021, 11.06.2021: Рішення міської ради

Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя зовнішніх мереж водопостачання та водовідведення від приватного акціонерного товариства “Запорізький електровозоремонтний завод”

№ 77 від 11.06.2021 Дата оприлюднення 18.06.2021

        Керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, Господарським кодексом України, розглянувши звернення та документи приватного акціонерного товариства “Запорізький електровозоремонтний завод”, враховуючи позитивні висновки щодо такої передачі Міністерства інфраструктури України, згоду департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та комунального підприємства “Водоканал”, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя зовнішні мережі водопостачання та водовідведення, що є об’єктами права державної власності та перебувають на балансі приватного акціонерного товариства “Запорізький електровозоремонтний завод”, а саме:

        зовнішні мережі водопостачання по вул.8 Березня,27, вул.8 Березня,29, вул.Героїв 55-ї бригади,45, загальною довжиною 230,0 п.м, вартістю 165 211,48 грн. (сто шістдесят п’ять тисяч двісті одинадцять грн. сорок вісім коп.);

        зовнішні мережі водовідведення по вул.8 Березня,27, вул.8 Березня,29, вул.8 Березня,31, вул.8 Березня,33, вул.Героїв 55-ї бригади,45, загальною довжиною 327,0 п.м, вартістю 97 611,00 грн. (дев’яносто сім тисяч шістсот одинадцять грн. 00 коп.) без урахування ПДВ, визначеною шляхом проведення незалежної оцінки станом на 30.04.2020.

        2. Закріпити на праві господарського відання за комунальним підприємством “Водоканал” зовнішні мережі водопостачання та водовідведення, зазначені в пункті 1 цього рішення.

        3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та комунальному підприємству “Водоканал” здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя  майна,  зазначеного  в  пункті  1 цього рішення та закріплення його на праві господарського відання за комунальним підприємством “Водоканал”.

        4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гординського В.Г., постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Полюсов В.В.) та постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Басов О.Ю.).

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк